Τρόποι Αποστολής Προϊόντων

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους

ΕΛΤΑ Courier

* To nailscare.gr για την ταχύτερη και  αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ Courier. Τα έξοδα αποστολής με τα Elta Courier για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι +3€

Παραλαβή από το Κατάστημα

* Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το φυσικό μας κατάστημα  Σίνα 94Α στην Κόρινθο, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

Γενικοί όροι

  • Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων μεταφορά των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.
  • Όσες παραγγελίες καταχωρούνται έως τις 14:00 εργάσιμης ημέρας, επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας, καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη.
  • Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης.
  • Η παράδοση των προϊόντων, σε εντός πόλης (Κόρινθος) γίνεται την επόμενη εργάσιμη από την παραγγελία σας. Η παράδοση των προϊόντων σε εκτός πόλης χερσαίους προορισμούς ή νησιωτικές περιοχές, γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.
  • Όταν τα προϊόντα φύγουν από τις αποθήκες μας, θα σας σταλεί δεύτερο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας βρίσκεται προς παράδοση και έχει συγκεκριμένο αριθμό αποστολής.
  • Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν σε περιπτώσεις απεργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας.


Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 27410 74807 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο nailscare.gr@gmail.com αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ακυρώσουμε την παραγγελία σας.